Valorem la teva privadesa

Utilitzem galetes per millorar la teva experiència de navegació i analitzar el nostre trànsit. En fer clic a «Acceptar totes», acceptes el nostre ús de galetes. Més informació.

Compra d'entrades online
Benvinguts al nostre sistema de venda d'entrades online.
Aquí podreu obtenir les vostres entrades d'una manera senzilla i pràctica.
No hi ha entrades a la venda en aquests moments.

Seleccioneu la data de la funció

EL CANDIDATO (O CANDIDATA)

De Marc Villanueva Mir i Gerard Valverde Ros - Festival Això al poble no li agradarà

No numeratImagineu-vos que agafem els personatges d’un drama polític de Shakespeare i els transformem en fitxes de joc sobre un tauler. Ara imagineu-vos que formem quatre equips i els asseiem al voltant del tauler. Com que, evidentment, ja no vivim en els temps de Shakespeare, cada equip representa un partit polític actual. I el que està en joc és el poder. Un poder que cal conquerir, exercir i conservar, per tots els mitjans possibles.

A El candidato (o candidata) es convida les espectadores a transformar-se en jugadores i prendre el control del tauler de joc polític: un joc de taula que reflexiona sobre els mecanismes del poder. Durant el curs d’una partida en què es debat, es dubta, s’escolta i s’assassina sense concessions, el so, la llum i el vídeo reaccionen a les jugades i van modelant l’atmosfera d’una lluita sense concessions pel poder. Basat en un joc de taula que va existir realment en l’agitat context polític del maig del 68, aquest espectacle es planteja com una experiència en què l’espectador pren un rol actiu en la proposta.

Guanyador del Premi del Públic al Festival Fast Forward de Dresden 2022.

Amb: Marc Villanueva Mir i Gerard Valverde Ros | Concepte i posada en escena: Marc Villanueva Mir | Espai sonor: Gerard Valverde Ros |Assessorament artístic: Alán Carrasco i Mònica Almirall |Fotografia: Sílvia Poch | Producció: Viola Sprengel | Agraïments: Estanis Aboal, Dominique Doguet, Carlos Franke, Li Lorian, Thomas Meckel, Carme Mir, Hèctor Mora Campón, Verónica Navas, Xavier Le Roy, Xesca Salvà, Bernhard Siebert, Nora Schneider, Gerald Siegmund, Ricard Villanueva |
Coproducció del Festival TNT - Terrassa Noves Tendències, Teatre Lliure, Theater neben dem Turm, Institut für Angewandte Theaterwissenschaft i Hessische Theaterakademie, amb la col·laboració de Giessener Hochschulgesellschaft

Ajuntament de Figueres
Plaça Josep Pla s/n, 17600 Figueres (Girona)
Telèfon: 972 501 911
Correu electrònic: figueresaescena@figueres.org

Segueix-nos!

Avís legal
Política de galetes
Desenvolupat per