Aquest lloc web fa servir galetes per a obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continueu navegant considerem que accepteu el seu ús.
Sempre podreu revocar el vostre consentiment i obtenir més informació aquí.

Amaga
Compra d'entrades online
Benvinguts al nostre sistema de venda d'entrades online.
Aquí podreu obtenir les vostres entrades d'una manera senzilla i pràctica.
No hi ha entrades a la venda en aquests moments.

Seleccioneu la data de la funció

KL’AA, LA TEVA CANÇÓ

Infantil - Teatre-concert - Teatre Municipal el Jardí (escenari)KL’AA, que significa «cantar» en la llengua hadza, és un viatge musical de l’infant en la descoberta del món. Una experiència visual i sonora a través de la veu i la cançó. Posa de manifest la veu com a fonament de la presència humana, com a vehicle d’identitat.

L’espectacle es va construint gràcies als sons que emet un nadó per comunicar-se. A partir d’aquí sorgeix la música. Perquè sobretot és vocal i femenina (recorda la veu de la mare) i perquè no utilitza text sinó sons que ells reconeixen i algunes paraules properes al seu llenguatge. Tot acompanyat de gest i de moviment (també basat en l’evolució que fan des que neixen i com es van desplegant), cosa que fa que encara en capti més l’atenció.

Una experiència visual i sonora a través de la veu per a nadons (0 a 5 anys) i les seves famílies.

Premi Feten 2020 al Millor espectacle primera infància i candidat als Premis Max 2021 en la categoria de Millor espectacle infantil, juvenil o familiar.

Interpretació: Laia Piró/Anna Alborch, Neus Umbert/Mònica Vives i Esther Westermeyer | Idea original: Esther Westermeyer | Autoria: Esther Westermeyer i Clàudia Moreso | Direcció: Clàudia Moreso | Composició i direcció musical: Viv Manning | Producció: Inspira Teatre | Durada: 35 min d’espectacle i 15 min d’interacció amb el públic | Aforament limitat per sessió.

Ajuntament de Figueres
Plaça Josep Pla 17600 Figueres
Telèfon: 972 501 911
Correu electrònic: figueresaescena@figueres.org

Segueix-nos!

Avís legal
Política de galetes
Desenvolupat per